Invester i egen helse

Mange har problemer med å få tid til treningen fordi de innser at tiden ikke strekker til etter
lange arbeidsdager, middagslaging, kjøring og sosialisering med familie og venner.
Løsningen kan da være å skape et treningsunivers hjemme og samtidig spare både tid, penger og ikke minst så er dette en investering i bedre helse.

Hva trenger du? 
Skal du innrede et treningsrom er det flere hensyn å ta. Hva vil du gjøre der, hvor stor plass har du, hvor mange skal bruke apparatene og hvor mye er du villig til å investere i treningsrommet? – De aller fleste vil ha glede av å ha utstyr til kondisjonstrening og styrketrening, og utstyr som er enkelt å bruke og enkelt å vedlikeholde. 

Du kan utstyre hjemmegymmet ditt med alle muligheter for både styrketrening og kondisjonstrening med for eksempel manualer, romaskin og trimsykkel, eller velge enklere og mindre produkter som for eksempel slynger, gymball og en ribbevegg. 

For hele familien
De aller fleste ønsker seg treningsmuligheter som er variert og helhetlig, så bruk tid på å finne ut hvilke produkter du kan tenke deg å investere i, hvilke du faktisk kommer til å bruke jevnlig, og ikke minst hvilke produkter som kan kombineres sammen for den beste treningsopplevelsen. Å investere i et hjemmegym er en avgjørelse som vil virke positivt på alle i hjemmet, og hvis dette får dere opp av sofaen og på trening er det også en investering i god helse.Lett tilgjengelig trening er mer sannsynlig at blir gjennomført enn trening som krever lang reisevei, dyre medlemsskap og mye planlegging i en travel hverdag. Med et hjemmegym vil både du og familien kunne skape en god treningsvane uansett årstid, hverdag eller ferie. Dette kan fort bli din viktigste investering.

Trivsel 
Det anbefales også å investere litt i å gjøre treningsrommet trivelig. Musikkanlegg, behagelig belysning, ventilasjon og gjerne en skjerm er elementer som bidrar til å gjøre treningen mer lystbetont.

Gjør det hyggelig på treningsrommet, og hold rommet ryddig, rent og støvfritt. Det er viktig at du har lyst til å være der og lyst til å trene. Heng gjerne opp ett stort speil. Et speil hjelper deg ikke bare til å gjøre øvelsen riktig, men bidrar også til at rommet ser større og lysere ut.  

Variasjon

Den eneste ulempen med hjemmetrening er at du ikke har like mange apparater å velge mellom. Men, med hånda på hjertet - hvor mange av apparatene i et helsestudio er du innom i løpet av en treningsøkt? De fleste finner sine favorittapparater og holder seg til dem. Det viktigste er at du har noe for hver kroppsdel. Dessuten er det uendelig mange øvelser du kan gjøre med en slynge, treningsbenk og en matte.


Invester i kvalitet
Det er selvfølgelig fristende å kjøpe tredemølla som er på "supertilbud", romaskinen som koster noen få tusenlapper eller manualsettet som nesten er gratis, men det er en grunn til at de er billige. De bråker mer, tar større plass, krever mer vedlikehold eller de rett slett ser mindre innbydende ut. I de aller fleste tilfeller vil kvalitet bety større treningsglede og større treningsglede vil forhåpentligvis tilsi at en trener mer. Invester i ustyr som varer år etter år. De skal jo tross alt brukes mye.

Se våre produkter

Les også: Planer om hjemmegym?

Les også: Romaskinen er en real kalorikiller