Romaskin - effektiv trening

Når du ror bruker du beina til å sparke ifra, samtidig som du drar håndtaket til deg ved å bruke musklene i armer og rygg. Parallelt jobber du aktivt med kjernen for å holde kroppen sterk og stabil. Det mange blir overrasket over er at øvelser med en romaskin medfører til at du bruker 84% av musklene i kroppen, og forbrenner oppimot 1000 kcal per time.

Romaskin er perfekt for deg som ønsker effektiv og allsidig trening med høy puls, og hvor hele kroppen får kjørt seg!

Flere muligheter enn hva du skulle tro

Man skulle tro at en romaskin gir en type trening, men med intervaller, langkjøring, oppvarming, spurting, skal det mye til for å finne et treningsapparat som gir like mye effekt og resultat tilbake til deg. 

Noen av fordelene med vår romaskin

  •     84% av muskelmassen er i bruk Lav belastning på ledd, knær og rygg
  •     Forbrenner opp mot 1000 kcal pr time
  •     Kombinerer styrke, kondisjon og hurtighet
  •     Passer alle uavhengig av vekt, størrelse eller form.
  •     Dobbel så effektiv, eksempelvis løping på tredemølle
  •     Tidløst design og solid kvalitet
  •     Plassbesparende og ingen støy

Hos oss i WaterRower / Lux Fitness AS finner du et rikelig utvalg av romaskiner fra den amerikanske produsenten WaterRower. Deres romaskiner kjennetegnes først og fremst for sin enorme kvalitet, og at de er håndlaget av bærekraftig tre og kun med kvalitetskomponenter. Perfekt for deg som ønsker topp kvalitet når du skal  trene. 

Våre romaskiner er svært stillegående og settes enkelt på høykant etter bruk. Vi får stadig tilbakemeldinger på at romaskinen er like mye et møbel som et treningsapparat og passer like godt inn i stua som på treningsstudioet.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om våre romaskiner. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder som ønsker å komme i bedre form!